OK
farhangohonar-ir

موسیقی چیست؟

آموزش موسیقی در کرج


آموزش موسیقی در کرج

موسیقی یا به زبان پارسی "خنیا" نوعی هنر است که بین هفت هنر اصلی در جایگاه اول قرار دارد و عناصر تشکیل دهنده آن صدا و سکوت است.
موسیقی هنر بیان احساسات در قالب آواها میباشد که عوامل آن صدا و ریتم هستند. موسیقی از عناصر ملودی ، هارمونی و ریتم تشکیل میشود و توانایی خارق العاده ای در برانگیختن احساسات آدمی دارد.

آموزش موسیقی در کرج

گرایش به موسیقی جنبه های متفاوتی دارد ، برخی برای سرگرمی و برخی دیگر نیز بعنوان کار حرفه ای خود موسیقی را ادامه میدهند.
قدیمی ترین وسیله تولید صدا ، صدای انسان بوده که بعد از آن سازهای کوبه ای و پس از آن سازهای بادی دارای قدمت طولانی تری هستند.
گوش دادن یا نواختن موسیقی باعث آرامش روح انسان میشود و تاثیر بسزایی روی مغز و حافظه دارد بنابراین روانشناسان همواره معتقد بر این هستند که افراد با یادگیری موسیقی میتوانند احساسات خود را بیان کرده و از مشغله های ذهنی خود بکاهند و تاثیرات مثبت آن را در زندگی روزمره خود ببینند.

تقسیم بندی موسیقی

موسیقی قرون وسطی
موسیقی رنسانس
موسیقی دوره باروک
موسیقی کلاسیک
موسیقی رومانتیک
موسیقی مدرن
موسیقی معاصر

تقسیم بندی سازهای موسیقی

سازهای زهی :
عامل تولید صوت در آن­ها بوسیله ارتعاش سیم (زه) صورت می­پذیرد.

سازهای زهی زخمه­ ای

ارتعاش سیم بوسیله کشیدن و رها کردن سیم از طریق انگشتان دست و یا وسیله ای به نام مضراب انجام می­شود. مانند گیتار ، تار و سه­ تار

آموزش گیتار در کرج (کلیک کنید)
آموزش تار در کرج (کلیک کنید)
آموزش سه تار در کرج (کلیک کنید)


سازهای زهی­ کوبه­ ای

ارتعاش سیم بوسیله کوبش مستقیم جسمی روی سیم انجام می­شود مانند سنتور و پیانو. در ساز پیانو کوبش چکش­ها و در سنتور کوبش مضراب سنتور روی سیم­ها باعث ارتعاش می­شود.


سازهای زهی آرشه ای

ارتعاش سیم بوسیله حرکت آرشه روی سیم حاصل می­شود که برخلاف سازهای زهی زخمه­ای و زهی کوبه­ ای نوازنده می­تواند صوت ممتد تولید کند که میزان کشش و امتداد این صوت در اختیار نوازنده است. مانند ویلن ، ویولا ، ویلن سل ، کنترباس و در سازهای ایرانی می­توان به کمانچه اشاره کرد.

آموزش ویلن در کرج (کلیک کنید)
آموزش کمانچه در کرج (کلیک کنید)

سازهای بادی

عامل تولید صوت در آن­ها بوسیله ارتعاش هوا صورت می­پذیرد. ارتعاش ستون هوا معمولا در لوله­ هایی صورت می­گیرد که بر اساس جنس لوله ها تقسیم­بندی سازهای بادی انجام می­شود.

به سازهایی که لوله­ های آن­ها در قدیم از جنس چوب ساخته می­شدند «بادی چوبی» و اگر از جنس فلز ساخته می­شدند که نوسان هوا بوسیله لب نوازنده در دهانه­ های فنجانی شکل صورت می­گیرد «بادی برنجی» می­گویند. سازهایی مانند فلوت ، ساکسیفون ، ترومپت ، کلارینت و در موسیقی ایرانی ساز نی از این دسته می­باشند.

آموزش فلوت دیکوردر در کرج (کلیک کنید)

سازهای کوبه ­ای

عامل تولید صدا در آن­ها بوسیله ارتعاش ماده سازنده ساز صورت می­پذیرد که بر اثر کوبیدن قسمتی متحرک (کوبه) روی ساز انجام می­شود و در بعضی از سازها دست­های نوازنده نقش کوبه را ایفا می­کند.

سازهای پوستی

تولید صوت در این سازها توسط نوسانات پوست در اثر برخورد دست نوازنده یا وسیله ­ای مخصوص صورت می­گیرد. وظیفه این دسته از سازها بیشتر نمایاندن ریتم در موسیقی است. تیمپانی و در موسیقی ایرانی دف و تمبک جزء این گروه می­باشند.

آموزش موسیقی در بهترین آموزشگاه موسیقی در کرج

آموزش تنبک در کرج (کلیک کنید)
آموزش دف در کرج (کلیک کنید)
آموزش کاخن در کرج (کلیک کنید)
آموزش هنگ درام در کرج (کلیک کنید)


 بهترین آموزشگاه موسیقی در کرج|آموزش موسیقی در کرج|لیست آموزشگاه های موسیقی در کرج|اموزشگاه های موسیقی کرج